Bongers Enterprise biedt u servicecontracten die zo uitgebreid zijn als u dat wilt. Geen standaardpakketten waarbij u betaalt voor zaken waar u helemaal geen behoefte aan heeft.

Natuurlijk kunt u er, na oplevering van uw site, voor kiezen om deze zelf te gaan beheren. Dat is snel, eenvoudig (met behulp van de handleiding die u van ons hebt ontvangen) en u bespaart geld. Mocht u echter de zorg voor het up-to-date houden van uw site willen uitbesteden, dan bieden wij daarvoor meerdere mogelijkheden:

  • een servicecontract voor een vast bedrag per maand: u geeft aan welke wijzigingen u wilt laten realiseren (bijvoorbeeld het periodiek plaatsen van nieuwsberichten of verzenden van een nieuwsbrief) en wij stellen hiervoor een offerte en (na akkoord) een servicecontract op. U levert de teksten aan en wij zorgen ervoor dat ze op uw site terechtkomen;
  • een servicecontract op basis van "uurtje-factuurtje": wanneer u (te) weinig wijzigingen verwacht om een maandelijks aantal uur te verantwoorden, kunt u er ook voor kiezen om een contract af te sluiten op basis van een uurtarief: alle wijzigingen die u aanlevert worden tegen dat tarief gerealiseerd. U ontvangt vervolgens (bijvoorbeeld per kwartaal) een factuur met urenverantwoording;
  • Een servicecontract voor inhoud èn (technische) functionaiteit: als u de vrijheid wilt hebben om zowel nieuwsberichten en foto's te laten plaatsen, maar ook uw site wilt uitbreiden met bijvoorbeeld een vragenlijst, nieuwsbriefsysteem, reserveringssysteem enz. Wij stellen hiervoor een offerte en (na akkoord) een servicecontract op. U levert de teksten aan of geeft aan welke functionaliteit u wilt toevoegen aan uw site en wij zorgen ervoor dat uw wensen worden gerealiseerd.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk servicecontracten af te sluiten voor uw hardware - zowel op kantoor als thuis. Denk hierbij aan:

  • het aansluiten en configureren van een nieuwe printer, draadloze router, scanner of NAS;
  • het vervangen van uw computers door nieuwere exemplaren;
  • het upgraden of bijwerken van uw besturingssysteem (Windows of MacOS);
  • advies bij aankoop van pc, laptop of randapparatuur;
  • configureren van backups;
  • of een andere wijziging of upgrade waarbij u ondersteuning een prettig idee vindt.